Finnes det intelligent liv i samfunnsdebatten?

NATT&DAG samlet landets meningselite tildialogmøte på Tjuvholmen. Her er referatet.OSLO, 21. AUGUST 2013:En broket forsamling journalister, politikere ogkjendiser snakker i munnen på hverandre i den kitsch-tunge foajeen på kunst- ogdesignhotellet The Thief. I forkant har NATT&DAG tapetsert bybildet med arkmed avrivbar kontaktinformasjon og teksten: “Sliter DU ideliberativedemokratidiskusjoner?”. Oppmøtet er formidabelt. Med unntak av et par-trekommentatorer i pappaperm, er hele Norges makt- og meningselite på plass.[6]Hei, og velkommen til NATT&DAGs samtaleterapifor synsere. Dagens tema er bedrag. Hva er det største bedraget i Norge?[1] Ja,ordet går til den poutende marxisten på første rad.Audun Lysbakken:-Detstore bedraget er at vi ignorerer klimakatastrofen! Det er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X