Eminem og Rick Rubin går «berserk»

Vår gode venn, Asbjørn Slettemark syntes det var litt upassende av oss å kalle Eminems nye singel, for “voldtekt av øregangene”, så når “Berzerk”-musikkvideoen nå er her, går vi heller for det mindre støtende “ørekvesting”. For ærlig talt, denne låta har ikke vokst stort siden den havnet på verdensveven i slutten av august. Det er derimot hyggelig å se Eminem med blondt hår, hvit T-skjorte og khakibukser igjen…og Kendrick Lamar er jo alltid en trivelig fyr da.The Marshall Mathers LP 2 slippes fortsatt 5. november, og vil i tillegg til Rick Rubin bli produsert av blant annet Dr. Dre, DJ […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X