Death By Unga Bingo

For en uke siden slapp Death By Unga Bunga sin tredje fullengder "You're an Animal", i kveld har de slippfest på Parkteatret. Den kan du vinne billetter til, men først må du lese deg gjennom denne lille praten vi har tatt med gutta.Grattis med ny plate! Hva synes dere selv om mottagelsen den har fått?Takk takk! Veldig fornøyd med mottagelsen vi altså. Folk som likte oss før liker oss fortsatt. Nye “fans” har vi også klart å få denne gangen, kaller det “full pot” jeg!Full pot, ja. Apropos, har hørt rykter om at dere helst vil bli spurt om sex, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X