-Barnedildoer provoserer ikke lenger!

… og andre plutselig frigjørende tanker fra en post-rødgrønn virkelighet. Søndag Summarum plukker høydepunkter etter nok en ellevill nyhetsuke.Ukas egg: Eggbransjen har lenge vært håpløst konservativ og kjedelig. En skulle jo tro at vi ikke ber om for mye når vi ønsker å bli LITT forført når vi kjøper en kartong egg, men neida! 12 hvite egg i en booooring kartong, hver jævla gang. Gud forby at noen skal bli LITT FRISTA! Inntil nå: Endelig har Prior skjønt at det er gøy for oss at pappen rundt egget appellerer til personligheten vår, og at dette er noe vi gjerne betaler […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X