Baris-Bieber prøver seg som rapper

b
a

Å gå fra søt barneartist med «sex før ekteskap er synd»-holdninger, til pubertal kåting med all verdens fitte for sine føtter kan fort ende i kaos, men enn så lenge har Justin Bieber klart å holde seg i skinnet uten å hverken ta overdose, bli arrestert eller å gjøre noen gravid (eventuelt har han dyktige PR-folk).

Vi får bare håpe på mer TMZ-verdig action fra den kanten i nærmere framtid, men fram til da kan dere heller sjekke ut den hormonelle tenåringens forsøk som rapper sammen med Juicy J og Maejor Ali. Noen av dere kjenner nok til sistnevnte under navnet Bei Maejor, som allerede har en rekke fine mixtapes på samvittigheten, og nå har blitt signet til School Boy Records – plateselskapet til Bieber-manager, Scooter Braun.

embed:http://www.youtube.com/watch?v=BiOmXeKyrxo

Dette er forøvrig ikke første gang Bieber tester ut rapferdighetene. Nedenfor kan dere se et par andre framførelser fra “Shawty Mayne”, som 19-åringer liker å kalle seg (true story) når han kommer ned på mikkkrofon.