Baris-Bieber prøver seg som rapper

Å gå fra søt barneartist med "sex før ekteskap er synd"-holdninger, til pubertal kåting med all verdens fitte for sine føtter kan fort ende i kaos, men enn så lenge har Justin Bieber klart å holde seg i skinnet uten å hverken ta overdose, bli arrestert eller å gjøre noen gravid (eventuelt har han dyktige PR-folk). Vi får bare håpe på mer TMZ-verdig action fra den kanten i nærmere framtid, men fram til da kan dere heller sjekke ut den hormonelle tenåringens forsøk som rapper sammen med Juicy J og Maejor Ali. Noen av dere kjenner nok til sistnevnte under […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X