– Aksel Hennie er jødefittete

Ukas High Five: Hver fredag highfiver vi noen vi synes fortjener det, og spør om det du ikke visste du lurte på.I dag: Mimir KristjanssonHvem? Politisk journalist, forfatter og tidligere leder av Rød Ungdom.Hvorfor? Har sagt opp jobben i klassekampen for å begynne som redaktør for Manifest Tidsskrift. Er dessuten aktuell med boka "Slik blir du superrik. Mine tolv uker som aksjespekulant. "Den ferske Manifest-redaktøren vil gi venstresiden rom for de lange tankene. Ukas High Five går til Mimir Kristjansson.Grattis med ny jobb! Men hva skjermed Klassekampen nå, a? Bortsett fra det på nynorsk somingen leser var det jo du […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X