Vinn billetter til kritikerfavoritten «Before Midnight»!

I 1995 ble kinogåere introdusert for Jesse og Céline i den romantiske komedien “Before Sunrise”, som skildret møtet mellom de to i Wien. Ni år senere var det populære paret, spilt av Ethan Hawke og Julie Delpy tilbake igjen på den store skjermen med oppfølgeren “Before Sunset” (2004), da i kjærleikens by Paris, hvor følelsene selvfølgelig blomstret opp igjen.

Nå har ni nye år gått, og nok en gang er det tid for å møte turtelduene, som i den nye filmen, “Before Midnight” er et middelaldrende, gift par på ferie i Hellas. Innen klokken når midnatt vil vi igjen få tilbringe en dag i deres liv og historie, i dette som er siste del av den Richard Linklater-regisserte triologien. “Before Midnight” er forøvrig den filmen som har fått høyest anmelderscore i USA så langt i år.

Premiere
Førstkommende onsdag, 4. september arrangerer Natt&Dag i samarbeid med Norsk Filmdistribusjon førpremiere på Gimle kino, klokken 21:00, hvor det som vanlig blir musikk, goodiebags og premiere til de som kommer klokken 19:30.

Klikk deg inn på Facebook-eventet for førpremieren her!

Vinn billetter!
Vi deler også ut 10 billetter til visningen til våre lesere, og det eneste din trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å sende en mail til gratis@nattogdagevent.no og fortelle hvor Jesse og Céline kysset hverandre for aller første gang (hint: Wikipedia). Merk mailen med “Before Midnight” i emnefeltet.

X