Vinn: Årabrot releasekonsert

Lørdag 17. august på John Dee:Ikkeså alt for mye som skjer i august post-Øyafestivalen, men det kanvære verdt å få med seg releasekonserten til HaugesunderneÅrabrot, som slipper sitt sjette album, oppfølgeren tilSpellemannsprisvinneren SolarAnus.Albumet Årabrotkommerut på Fysisk Format dagen før denne gigen, og er det noe vi harlært av musikkhistorien så er det at når et band venter litt med ågi ut en selvtittelert skive, så er det som regel bra saker. I følgedem selv ble Årabrotskapt på“A pastoral Swedish countryside where time has stood still forgenerations, where evenings of pious Christianity followed days ofhard labour in the soil, playing mind […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.