UNGPIKEIDOLET

“Det eralltid et eller annet som mangler på den lista over ting man burde ha fått tili livet”.HVIS DU IKKE har hørt om henne før, er det kanskje fordi du bor langt ute iødemarka eller fordi du ikke liker å lese blogger om jenter som levertilsynelatende helt vanlige liv i hovedstaden. Heidi Furre er en av to jenterbak bloggen Kval&Actionfilm, som har fått kultstatus blant forvirralitteraturstudiner, retningsløse homser og vanlige husmødre fra Gud-veit-hvor. Heidikunne vært deg, du kunne vært Heidi. Kanskje det er derfor fanskaren hennes erså stor. Glem dagens outfit, bilder av små bikkjer med rosa klær og oppstyltabilder […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X