Tegneserienes skyld

Intertekstualitet representereren av de store trivialiserende faktorene i vår samtid.DEN STØRSTE KUNNGJØRINGEN somfant sted under årets Comic-Con i San Diego var at Zack Snyder skal regissereen film hvor Supermann møter Batman. Det begynner å bli en stund sidentegneserier skapte de store nyhetsoppslagene fra San Diego, men med tanke på atvi fortsatt befinner oss i superheltfilmenes æra, påvirker tegneseriene likeveli aller høyeste grad den globale populærkulturen. Jeg har lenge forsvartsuperheltfilmene – og da hovedsakelig Marvel Studios’ filmer – mot kritikk,ettersom shared universe-tilnærmingen til filmserier og enkeltfilmerinnebærer en form for intertekstuell historiefortelling som er ny i vestligunderholdningsfilm. Imidlertidbegynner det etter hvert å […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.