RR tilbake

ETTER ÅTTE MÅNEDER,er Radioresepsjonen endelig tilbake. I den forbindelse har N&D snakket littmed den eksentriske radioresepsjonisten Tore Sagen.Radioresepsjonen hadde sin første radiosending 2. januar2006. Programmet var det første radioprogrammet i Norge til å legge utsendingene som podkast, og hadde en gjennomsnittlig nedlasting på 200000hver uke, noe som tilsvarer 40prosent av alle podkastnedlastingen hosNRK.Deter det samme som å være advokat, kirurg eller IKT medarbeider. Utenfor rettsalen,operasjonsstuen eller IKT-medarbeiderkontoret er man ingen.Hvordan er det åkomme tilbake på jobb som radioresepsjonist igjen, Tore?– Det er en veldig deilig følelse. En uvirksomradioresepsjonist er en ulykkelig radioresepsjonist. Det er det samme som åvære advokat, kirurg […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.