R. Kelly drysser magisk R&B-støv over sine franske venner i Phoenix.

Etter å noe overraskende ha dukket opp på Coachella med Phoenix, hvor de sammen framførte en mash-up-versjon av “Ignition” og "“1901”, er det nå R. Kelly sin tur til å gi franskemennene en hjelpende hånd i form av denne velfungerende “Trying To Be Cool”-remiksen Mange har spurt oss hvorfor dette [samarbeidet] skjedde. Jeg synes det er altfor få “hvorfor” i dagens musikkverden, og dette er på en måte det ultimate “hvorfor”, har Phoenix-vokalist Thomas Mars tidligere fortalt BBC 1 Radio om deres musikalske vennskap med Kells.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X