Øya-overhørt: SYKT mye tofu, takk!

Noen stakkars utsendte fikk jobben å lete byen rundt for å samle opp nok rawfood vegan-snacks til de notoriske veggisene i Wu-Tang.Ifølge våre kilder krevde de minst fem kilo tofu servert på backstagen. Menyen forøvrig skal ha bestått av mye grønn te, spinat og champagne. Classy.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X