Mektig lanserer Heftig etter Hissig-suksess

MEKTIG ~ “MaGaSiNiMpErIuM” ~lanserte akkuratHeftig Filmmagasin, søstermagasinet tilHissig Musikkmagasin.Sistnevnte er en selvutnevnt suksess, med redaktør Charlotte Thorstvedt i spissen. Nå åpner MaGaSinImPeRiEt et eget filmnettsted med Hans-Erik Dyvik Husby (bedre kjent som Turbonegervokalist Hank von Helvete) som redaktør. Vi plukket høner:What the Hell? Hva er Heft!g?– Et film-nettmagasin, rett og slett. Søstermagasinet til Hiss!g som er et musikk-nettmagasin.Vi tror det blir jævlig braMen det finnes jo så mange norske nettmagasiner? Og i tillegg så mange norske nettmagasiner som fordyper seg i film? Hva gjør dere så heftige forholdt de andre?– Vi tror det blir jævlig bra. Vi har jo noe […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X