Mathias Stubø og hans nihodede discomonster varmer opp til albumslipp i oktober.

Han er kjent som Norges kanskje mest respekerte flinkis, med fartstid på norske radiobølger helt siden han vant P3 sin Urørt-finale allerede som 14-åring, og fram til sitt oppsiktsvekkende debutalbum Real Love Tastes Like This! med det ni hoder store diskomonsteret, Proviant Audio.Heldigvis for alle Stubø-fans begynner det nok en gang å nærme seg albumslipp fra gruppa, som gir ut oppfølgeren Drift Days and Disco Nights på Oslo Records ((Chris Lee, Maya Vik, Montée, Yoguttene) i samarbeid med britiske Paper Recordings og Flake Records i Japan. Allerede nå kan du derimot sjekke ut singelen “Once I Thought”, som det i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X