«La oss drømme og bare ha det gøy. Glem alt!»

Sandra Lyng Haugen vil for alltid være den mest sjarmerende Idol-deltakeren, og det har derfor alltid vært litt trist at popkarrieren hennes aldri tok helt av etter at hun havnet på fjerdeplass bak vinneren Kjartan Salvesen (saaklig) i 2004. Mosjøen-jenta har likevel fått levd livet de siste årene, med stadig pendling mellom strandkos i Brasil og Hollywood-livet i Los Angeles, hvor hun hele tiden har holdt musikkkoken gående i studio. Nå er hun tilbake Norge, hvor planen selvfølgelig er å ta over norske hitlister og dansegulv. Natt&Dag slo av en liten prat med frøken Lyng etter at hun denne helgen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X