Kom, så går vi

Kombinasjonen naturog musikk. Den siste uken har en gjeng festivaldeltakere vandret pilegrimsledeni Oppland og Sør-Trønderlag. Turen startet i Oslo, i Middelalderparken, dagenetter Øyafestivalen. Målet for vandringen er Trondheim og Pstereofestivalen.Konseptet har fått navnet Festivalvandring og turen er godt dokumentert på facebook.Nå inviterer menneskene bak alle i Trondheimtil å gå den siste biten - en felles vandringfra Lian til Marinen i morgen klokken 10.00. Turen omtales på fjesboka som en“sjarmøretappe”, og skal i følge arrangørene innebære mye hygge og guidetil kunnskap om Olavsarven. NATT&DAG har for øvrig fått nyss om at den nyePstereosjefen Nils Heldal blir med på turen. Dette er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X