Har Andre 3000 et soloalbum på vei i 2014?

Debatten vil alltid gå i sinna kommentarfelt om hvem som er verdens beste rapper, men hvis du selv har valgt å legge deg på en viss André Lauren Benjamin, skal du ikke se bort i fra at du er ganske innafor. Mannen vi kjenner bedre til som Andre 3000 er nemlig noe helt, helt særegent, og har ikke bare for vane å levere latterlig gode album med gruppa Outkast, men også overlegne gjestevers som gjerne gruser sine måpende rapkolleger.Det har derimot gått hele ti år siden Andre sitt eget soloalbum, The Love Below, og 13 usaklig lange år siden Outkast […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X