Gjør deg klar for å la øregangene bli voldtatt av Slim Shady og Rick Rubin.

Da Marshall Mathers debuterte på 90-tallet, var den unge rapperen et resultat av drittforeldre, drittkjærester, miljøforvirring, fattigdom og håpløse framtidsutsikter. Med andre ord, et godt grunnlag for god rapmusikk. Millioner av solgte album senere har dog kvaliteten på musikken til den en gang så dominerende rapperen hatt en nedadstigende kurve, og i 2013 er det stort sett bare middelaldrende rockejournalister og rapfans med heller laber interesse for å oppdatere seg på ny musikk og trender, som fortsatt plasserer Eminem på toppen av raptronen.Og selv om hans nye, Rick Rubin produserte singel “Berzerk” forsøker å være en slags ekte-hiphop/tilbake-til-old school-låt, går […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X