Gjør deg klar for å la øregangene bli voldtatt av Slim Shady og Rick Rubin.

Da Marshall Mathers debuterte på 90-tallet, var den unge rapperen et resultat av drittforeldre, drittkjærester, miljøforvirring, fattigdom og håpløse framtidsutsikter. Med andre ord, et godt grunnlag for god rapmusikk. Millioner av solgte album senere har dog kvaliteten på musikken til den en gang så dominerende rapperen hatt en nedadstigende kurve, og i 2013 er det stort sett bare middelaldrende rockejournalister og rapfans med heller laber interesse for å oppdatere seg på ny musikk og trender, som fortsatt plasserer Eminem på toppen av raptronen.Og selv om hans nye, Rick Rubin produserte singel “Berzerk” forsøker å være en slags ekte-hiphop/tilbake-til-old school-låt, går […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.