Bytt til deg nye sensommerklær!

b
a

TRADE NIGHT er et samarbeid mellom Dagens Outfit, Yelp, Fretex og Mesh/Seeds, og gir deg muligheten til å bytte til deg nye høstklær, nå som nytt semester begynner for studentene. Eller også høsten for alle andre. I stedet for å shoppe og handle nytt, kan man ta med pent brukt tøy til Mesh på lørdag – og ta med seg noe kanskje bedre passende hjem. I aller verste fall støtter du Fretex’ veldedige formål. Ønsket er å gi plaggene enda en runde til med bruk før det eventuelt doneres igjen, for vi alle driver med resirkulering, sant?

– Dette er en perfekt anledning for nye studenter som ønsker seg ny garderobe, og dessuten ønsker vi å øke bevisstheten rundt konsumering, sier Marie Nord, redaktør av Dagens Outfit og en rekke andre blogger.

Arrangementet varer fra 10 – 18, lørdag 17.8. på MESH (Seeds – gamle Fugazi) i Tordenskioldsgate. Fra 22:30 blir det afterparty på samme location. Arrangementet er GRATIS! Mer informasjon å finne på deres Facebookevent her– JOIN så får du påminnelse før det skjer!