Urbanisering

Josef Yohannes er skaperen av den norske tegneseriebladet The Urban Legend.Den førsteutgaven av bladet ble lansert på engelsk i januar i fjor, og han fikk rasktveldig god respons i media og blant norske tegneserieentusiaster.– Jeg ble litt overveldet av de gode tilbakemeldingene, sierhan til NATT&DAG.– Jeg distribuerte selv det første opplaget på 500 bladervia nettsiden min og gjennom Outland og Tronsmo. Bladet ble fort utsolgt.I fjor sommer dro han derfor til verdens størstetegnseriemesse Comic Con i USA med første og andre utgave av bladet. Heleseansen ble dokumentert og vist på NRK-programmet Filmbonanza i oktober 2012.– Etter tilbakekomsten fra USA fortsatte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X