Urbanisering

Josef Yohannes er skaperen av den norske tegneseriebladet The Urban Legend.Den førsteutgaven av bladet ble lansert på engelsk i januar i fjor, og han fikk rasktveldig god respons i media og blant norske tegneserieentusiaster.– Jeg ble litt overveldet av de gode tilbakemeldingene, sierhan til NATT&DAG.– Jeg distribuerte selv det første opplaget på 500 bladervia nettsiden min og gjennom Outland og Tronsmo. Bladet ble fort utsolgt.I fjor sommer dro han derfor til verdens størstetegnseriemesse Comic Con i USA med første og andre utgave av bladet. Heleseansen ble dokumentert og vist på NRK-programmet Filmbonanza i oktober 2012.– Etter tilbakekomsten fra USA fortsatte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.