Lil B hiver seg inn i kampen for selvbestemt abort

Etter at majoriteten av de folkevalgte i Texas denne uken stemte i favør for et lovforslag som vil forby alle aborter etter 20 uker, i tillegg til å gjøre det vanskeligere for abortklinikker å få lisens til drift, benyttet senator, Wendy Davis (D) sin rett til å bryte inn med en såkalt “filibuster” på hele 13 timer (uten mat, drikke eller dopause), og klarte med det å sette en stopper for det som i praksis hadde betydd kroken på døra for 37 av statens 42 klinikker.Davis initiativ har fått mye oppmerksomhet i USA, og mottatt støtte fra en rekke hold, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X