«Koman, så drar vi på The Food 19. og 20. juli!»

Kombinasjonen av Norges hyggeligste DJ, et utvalg av hans gode DJ-venner, et solfylt sommer-Sørland og masse, masse dansbar musikk høres kanskje ut som et post-cava drømmescenario, men med sin splitter nye DJ-minifestival “The Food”, gjør vår alles kjære Rulefinn dette til virkelighet i hjembyen Kristiansand førstkommende fredag og lørdag.The Food ønsker å sette DJ-en i fokus, og i løpet av de to dagene skal utestedet Frk. Larsen og konferanserommet i kjelleren på Ernst forvandles til….nei, forresten, la oss heller slå av en prat med Rulefinn selv. Han er jo en så trivelig fyr!Næmmen hei du, Finn!Hei hei, Natt & Dag! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X