Finalistene i Miss Korea 2013

Når vi europeere sier at asiatere ligner hverandre så har vi faktisk rett. Vi er vant med å møte folk i nabolaget med lyst, kommunegrått eller mørkt hår# grønne, blå eller brune øyne# høye eller lave, og alle med forskjellige skjønnhetsidealer som ligner en penere versjon av hver enkelte. I Korea er det annerledes. Der alle har sorte øyne og sort hår er ett tydelig skjønnhetsideal utbredt blant koreansk ungdom.GANGNAM: Tysklandimporterte biler suser forbi langs firefeltsveiene og splitter distriktets høyblokker i to. Dette er et av populærmusikkens viktigste områder, du bare vet det ikke enda. Sør-Korea har nemlig verdens nest […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.