Zordan Cosmoboy i Vine-Vine-situasjon

ZORDAN COSMOBOY ER en av dem som har smakt på videoappen Vine under oppkok. Han står bak Vine-personligheten “The Douche”, et humorkonsept som stiller gjennomsnittsmennesket til veggen. Serien er allerede på over 80 videosnutter.Hva er Vine? Les HER.De sier at man skal høre sannheten fra fulle folk og barn. Vine og The Douche har en ting til felles: de mangler et filter. Vine har ingen autokorrigeringsfunksjon som Instagram, og fokuset rettes mer mot innholdet i lyd og bilde, mens Zordan Cosmoboy, mannen bak “The Douche”, stiller upolerte og kritisk-ironiske spørsmål til gjennomsnittsmennesker som går forbi på gata. Han selv vet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.