Zordan Cosmoboy i Vine-Vine-situasjon

b
a

ZORDAN COSMOBOY ER en av dem som har smakt på videoappen Vine under oppkok. Han står bak Vine-personligheten “The Douche”, et humorkonsept som stiller gjennomsnittsmennesket til veggen. Serien er allerede på over 80 videosnutter.

Hva er Vine? Les HER.

De sier at man skal høre sannheten fra fulle folk og barn. Vine og The Douche har en ting til felles: de mangler et filter. Vine har ingen autokorrigeringsfunksjon som Instagram, og fokuset rettes mer mot innholdet i lyd og bilde, mens Zordan Cosmoboy, mannen bak “The Douche”, stiller upolerte og kritisk-ironiske spørsmål til gjennomsnittsmennesker som går forbi på gata. Han selv vet mer om dette:

Hvem er Zordan Cosmoboy?

– Det er en internettkarakter som er en litt mer spisset utgave av meg selv.

Hvem er The Douche?

– En ansiktsløs middelklassestemme som bøter på sin egen usikkerhet ved å sparke nedover og generelt lage syk stemning i solnedgang.

Hvem er dine favoritt-Viners?

– Jeg følger ikke så veldig mye med, men synes de kidsa fra Stokke er et fascinerende fenomen. Vegard Harm og Tara Lina, som de heter. De er unge folk fra en helt lost by full av tenåringsdepresjon, unge mødre og Klamydia, som skriker om å bli sett – og blir det.

Hva er kravet for å bli en “god Viner”?

– Det er viktig å ha originalitet og innhold, ikke bara gimmick og staffasje, som alt annet.