Vinn dagspass til Miniøya!

Miniøya er en årlig musikk- og kulturfestival i Tøyenparken for barn og unge. Festivalen ble for første gang arrangert i 2010. Et kvalitetsarrangement som holder like høy standard som lignende arrangementer for voksne. På Miniøya møtes ulike sjangre og kulturutrykk, ikke bare innenfor det brede spekteret av musikk - dans, teater, billedkunst, film og andre visuelle uttrykksformer har også viktige plasser i programmer. Med større og mindre scener, verksteder og kunsttelt kan barna komme og få teatersminke, mens foreldre får nyte musikk fra artister som Timbuktu og Sandra Kolstad.I fjor besøkte over 11'000 barn og voksne Miniøya. I år ventes […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X