Vi inviterer til NATT&DAG Sommerleker 2013!

b
a

I forbindelse med, eh, Sochi 2014 Winter Olympics og ikke minst fremgangen til Norges landslag i ishockey, arrangerer vi, for første gang: dagtidsarrantementet (!) NATT&DAG Sommerleker på Sukkerbiten!

Lørdag 15. juni (12:00 – 18:00) setter vi opp til mini-løkkefotball, en-kurv-street-basket-course, super-boule (petanque eller bocca om du vil) -arena og ikke minst NATT&DAG-customized-gangster-croquett-bane (advanced/viderekomne/level10 i croquett) hele dagen på Sukkerbiten, til alle som vil spille.

Gjennom dagen har vi også utfordret våre venner og opplagsvinnere VG, Dagbladet og Dagens Næringsliv til en aldri så liten print-media-challenge med turnering i alle grener. Vi har funnet dyktige dommere i hver sport som alle har et avslappet forhold til korrupsjon. «:)»

Neida. Men Sukkerbiten holder som vanlig oppe både mat- og drikkeserveringen + vår medarrangør Cocio stiller med iskald sjokolademelk hele dagen. Nam!

NATT&DAG Sommerleker:Lørdag 15. juni fra kl. 12:00 – 18:00 / Gratis!

Vi gleder oss til å se dere heiende på oss! Meld dere på i Facebookarrangementet her!