Utenfor boksen

Du skal ikke så langt tilbake før det var vanlig å slå sinebarn i Norge også. Filmskolestudent Izer Aliu valgte å filme utenfor detveltempererte Skandinavia. Det ga ham Amanda, Oscar-nominasjon ogCannes-eksponering.– JEG HADDE FAKTISKbestemt meg for at eksamensfilmen min skulle bli science fiction, men så gravdejeg dypere i meg selv og fant noe som måtte behandles. Izer Aliu setter seg til rette på stolen mens han på vantvis håndterer en snusboks og titter nysgjerrig på de omkringliggendekafébordene. Viltre krøller holdes på plass av en cap, kjakene er overgrodd avmørke skjeggstubber, mens de årvåkne, brune øynene krones av tykke og nærmestsabelformede […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.