Bergenprisen – se bildene!

Vinnertekster Bergenprisen 10. februarPris#1: Cafe/restaurant Når: ca 21:15Utdeler: Desta MariaBeederÅrets cafe/restaurantsatser på en liten, tradisjonell meny med rimelige priser, der nøkterne oglokale retter som ovnsbakt laks eller den smått legendariske oksehalesuppenalltid er like godt tilberedt. Store deler av publikum – iallfall de som vetsitt eget beste – har vært innom en søndag formiddag og kurert sine sønderrevnesøndagsnerver med et lass solheimpølser på en deilig klatt av grønne linser ogtomatstuing. Vinneren av ÅretsBeste Cafe/restaurant er … … Bien.Pris#2: Live-act Når: ca 21:30Utdeler: FredrikSaroeaÅrets live-act bærerreferansene godt utenpå ytterskjorta, uten at noen holder det i mot dem.Datarock – hey, det er jo […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X