Bergenprisen – se bildene!

Vinnertekster Bergenprisen 10. februarPris#1: Cafe/restaurant Når: ca 21:15Utdeler: Desta MariaBeederÅrets cafe/restaurantsatser på en liten, tradisjonell meny med rimelige priser, der nøkterne oglokale retter som ovnsbakt laks eller den smått legendariske oksehalesuppenalltid er like godt tilberedt. Store deler av publikum – iallfall de som vetsitt eget beste – har vært innom en søndag formiddag og kurert sine sønderrevnesøndagsnerver med et lass solheimpølser på en deilig klatt av grønne linser ogtomatstuing. Vinneren av ÅretsBeste Cafe/restaurant er … … Bien.Pris#2: Live-act Når: ca 21:30Utdeler: FredrikSaroeaÅrets live-act bærerreferansene godt utenpå ytterskjorta, uten at noen holder det i mot dem.Datarock – hey, det er jo […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.