Uforanderlige tilstander gjenfortalt: Klish har tatt kokainrap til Noreg.

Og det er mørkt.Klish aka Kliffie Smalls aka Klishtian René aka Jon AreKliisternes aka Klisne Fingra. Kjært barn har mange navn, men det er ingentingkjærlig over “Bestandig”, debutalbumet til den unge veteranen / gamle nykommerenfrå Tromsø. Klisne Fingra har nemleg surra rett under overflata i norsk rap i mange år,og har blant anna ein mixtape med Coughee Brovaz-medlemmet Dee-Rail og utallegegjestevers hjå alle frå Joddski til Herreløse bak seg. Så vart det stille. Men i vår dukka Tromsøværingen plutselig opp igjen under navnet Klish, med den Poppa Lars-produserte “Fyring, Fighting, Fucking” som gjekk sin seiersgang på nettet, og fekk ein […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.