Smilegubben og Gifttrynet møter Anne Holt

Hun drømmer om å oppheve nasjonalstaten. Hun elsker alt som er politisk korrekt. Og har hun det litt vanskelig, ringer hun bare til kontofonen - Anne Holt er proppfull av livsvisdom. [6] Øy! Hvorfor slettet du twitterkontoen din? Prøver du å sabotere researchen vår? – Det var en tidstyv! [1] Det var ikke kona som tok deg i utroskap via twitter-innboksen? – Nei, hvis noen skal ha noe sklyd i dette er dattera som har sagt: “Døh, hører du ikke at jeg snakker til deg?”, og det er ikke noe barn skal behøve å si. [6] Gi oss en ønsketweet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X