Slangeøyne og slangeskinn

“Put the bunny back inthe box”. Det er umulig å se for seg nittitallets filmkultur uten Nicolas Cage.“This is a snakeskinjacket! And for me it's a symbol of my individuality, and my belief in personalfreedom.” – Sailor Ripley, Wild at Heart.NITTITALLET BÆRER EN tatovering av Nicolas Cage, og Nicolas Cage har nittitalleti blodet. De to er, etter mitt syn, uatskillelige bestanddeler av sammegrunnstoff. Og når man ser tilbake fra 2013, er de begge også sommuseumsobjekter å regne. Og en hyllest av én, er en hyllest til begge.Nicolas Cage fikkriktignok sitt gjennombrudd allerede på åttitallet, men det var først etterDavid Lynchs […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X