Si hei til VINE!

Facebook har monopolet om å skreddersy både lokale og verdensomfattende nyheter til over en milliard mennesker. Det er kanalen hvor unike IP-adresser får vite om at fetteren har likt et bilde av bestemors venninne, men også det eneste stedet en sørkoreansk pstjerne kan woop-woop-woop'e hundremillionervis av ganger til å bli verdens mest sette. Applikasjonene Twitter, Instagram og Vine har derimot gitt folket muligheten til å skape noen av disse nyhetene selv.Instagram tråkket over Twitter med et enkelt prinsipp: et bilde sier mer enn 140 tegn, og plutselig måtte de løse leddsetningene på Twitter dele oppmerksomheten med en egen feed for […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.