Mystiske C0mf0rt har laget musikkvideo!

Comfort (@c0mfort / @comfort_ / @_comfort_, litt avhengig av hvor på nett du selv er) er en (eller fem, hvem vet) Osloborger(e) som har tatt sosiale medier med storm. “Hans” bilder kan minne om et styggvakkert dikt om Oslo, slik vi skrev det da vi en gang omtalte “hans” Instagramkonto.Dere skal ikke le av hvor mange pressemeldinger vi får inn hos NATT&DAG, og heller ikke av hvor mange forskjellige måter de dukker opp i trynene våre på. (Vi skrev om det også, en gang: PRESSEMAIL-FAIL.) Mails er det mest vanlige, men de gjemmes også av og til i hashtags og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X