INSTATIRSDAG: HVEM FAEN ER LYNET_?

Hvor enn du går om dagen virker det som om noen namedropper lynet_. Vel, kanskje ikke hvor enn du går, men i hvert fall nedover instafeeden. “Har du sett han fyren på insta som gjør lookalikes med seg selv eller? Sykt lættis”. Vi bestemte oss for å ta en kort prat med internetts største gummitryne. Hei! Hvem er lynet_? Norges kuleste pedagog som liker at folk har det bra. Fuck haters! Får du ofte høre at du ligner på folk, eller har du funnet ut av det selv? Hahaha. Det kommer av at jeg stadig ble fortalt at jeg lignet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X