Søndag Summarum: Uke 18 oppsummert

Slurp, slurp! FOR en uke, dere. FrP-politikere vil ha endlösung, NBA-spillere vil ha pikk og DJ Khaled? Han vil bare være i fred, han.Her er ukas viktigste saker:Ukas avvisning: E Street Band-gitaristNils Lofgren ble avvist på Maaemo. Han er tydeligvis ikke klar over at å kjenne Bruce Springsteen er så vanlig og harry i Norge anno 2013, at det faktisk kan føre til dårligere service på byen.Ukas likestilling: Det finnes sikkert mange gode grunner til å opprettholde au pair-ordningen. Her en ny variant: Fillipinsk tjenerskap med ekstremt dårlige arbeidsvilkår er den eneste måten å sørge for likestilling av kvinnelige norske […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X