Smilegubben og Gifttrynet møter Tommy Tee

Han abdiserte for to tiår siden, men blir ikke kvitt tronen. Kan reality-tv hjelpe Tommy Tee å miste statusen som hiphop-konge? TOMMY FLÅTEN (født 18. desember 1971 på Grefsen i Oslo), kjent under artistnavnene Tommy Tee og Father Blanco, er en norsk hiphop- DJ, graffitimaler og produsent. I 1989 startet han Norges første hiphop-magasin Fat Cap, som senere har blitt et av verdens ledende graffitimagasin med internasjonal distribusjon. Han eier plateselskapet Tee Productions som gir ut artistene Diaz, Warlocks, Opaque, Son of Light, Gatas Parlament og A-Lee. Tommy Tee har sitt eget radioshow på NRK P3, “NRS” eller “National Rap […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X