INSTATIRSDAG: KAT BAR

b
a

Dette er ikke hvilken-som-helst ung russisk-norsk partygirl slash modell slash realityshowdeltager.

Du har kanskje stått litt pussa på en vernissage og sagt til deg selv at “det her skjønner jeg ikke en dritt av, men jeg digger det”, for å så være enige med vennene dine om at det er “et komplekst verk”? Sånn har vi det innimellom med Katarina, eller “Kat Bar”, som hun foretrekker å kalle seg. Vi hadde Kat på coveret av studentguiden vår i fjor høst, og har vært fans av hennes merkelige og underholdende internettnærvær siden, til tross for at vi ikke har skjønt så mye mer.Vi ba henne skrive et oppklarende essay om instagram-kontoen sin (se nederst), men som alle gode insta-kunstnere, brukte hun bare anledningen til å gjøre oss enda litt mindre kloke.

Sjekk ut: @omgkattebersj

#omgleaveusaloneviprøver#faktiskåbæsjeassa:shehe#omgneidAbarekødda#-)lol#notknis:sxpPp

og så bonda vi over en sig

ohmigod

mmmmm delish duen bare klukk klukk klukk spy er best

Kats essay: