INSTATIRSDAG: KAT BAR

Dette er ikke hvilken-som-helst ung russisk-norsk partygirl slash modell slash realityshowdeltager. Du har kanskje stått litt pussa på en vernissage og sagt til deg selv at “det her skjønner jeg ikke en dritt av, men jeg digger det”, for å så være enige med vennene dine om at det er “et komplekst verk”? Sånn har vi det innimellom med Katarina, eller “Kat Bar”, som hun foretrekker å kalle seg. Vi hadde Kat på coveret av studentguiden vår i fjor høst, og har vært fans av hennes merkelige og underholdende internettnærvær siden, til tross for at vi ikke har skjønt så […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X