Fotografportrettet: Hugh Holland

Han fotograferte begynnelsen av skatemiljøet vi kjenner i dag.Hugh Holland er en selvlært kunstner som begynte å eksprimentere med fotografi på slutten av 60- tallet. Han er mest kjent for sine fargefotografier fra den tidlige skatescenen i California. Holland begynte å dokumentere det voksende fenomenet etter å ha blitt akseptert av skatemiljøet, selv om han selv ikke var skater. Hver ledige stund ble brukt til å ta bilder av den sosiale samhandlingen mellom grupper som de kjente Z-boys fra Santa Monica og Venice, og Paul Revere og Brentwoodfra Kenter Canyon.Z-boys la mye av grunnlaget for skatingen vi kjenner idag. Mange […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.