Vinn Shining-billett og plate

Det norske bandetShining fortsetter sin vanskelige metamorfose. De startet somfrijazztrio, skle så over i Rune Grammofon-ish rock, dernest tolketde metallen på sin egen måte. På den nye skiven, OneOne One, erdet popmusikkens potensiale som skal utforskes. “Vi ønsket å lageet album for Spotifygenerasjonen, med korte låter som alle starsterkt på egenhånd. Det er låter som skal fungere mellom Lady Gagaog Skrillex” sa sjefsideolog Jørgen Munkeby da vi intervjuet hantil forrige utgave Natt&Dag. Albumet ble sluppet tidligere i måneden, og har høstet gode anmeldelser fra norske anmeldere. 26. april feires utgivelsen med releasefest på Rockefeller. Vil du ha billett er alt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X