Vinn Shining-billett og plate

Det norske bandetShining fortsetter sin vanskelige metamorfose. De startet somfrijazztrio, skle så over i Rune Grammofon-ish rock, dernest tolketde metallen på sin egen måte. På den nye skiven, OneOne One, erdet popmusikkens potensiale som skal utforskes. “Vi ønsket å lageet album for Spotifygenerasjonen, med korte låter som alle starsterkt på egenhånd. Det er låter som skal fungere mellom Lady Gagaog Skrillex” sa sjefsideolog Jørgen Munkeby da vi intervjuet hantil forrige utgave Natt&Dag. Albumet ble sluppet tidligere i måneden, og har høstet gode anmeldelser fra norske anmeldere. 26. april feires utgivelsen med releasefest på Rockefeller. Vil du ha billett er alt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.