Verden Versus: Pasha 183

Verden Versus handler om menneskene som går kappgang baklengs (og vinner!)Den russiske nettavisen lenta.ru erklærtestreetartisten Pasha 183 (også kjent som "den russiske Banksy") død i natt. Dette etter at aktivisten Roman Dobrokhotov henviste til sine venner og andre bekjente i en offisiell Twitter-melding. Pasha 183lagde noen fantastiske verker på russiske overflater, de fleste i Moskva før han forlot oss, bare 28 år gammel.Dødsårsaken er fortsatt ukjent.Pasha 183 er også kjent under flere navn, deriblant LiveJournal 183 som var navnet på hans egne blogg. Verden over kjennes han også godt igjen under navnet "Russian Banksy"fordi han på noen måter lignet Banksy […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X