Ukas High Five: Sveinung Rotevatn

Hver fredag spør vi noen vi synes fortjener en high five om det du ikke visste du lurte på.I dag: Sveinung RotevatnHvem? Leder i Unge VenstreHvorfor?Venstre har unngagjortårets landsmøte og sikter nåmot en valgkamp som kan sikre partiet regjeringsposisjon- og Rotevatn plass på tinget.Rett på sak: Føler dunoen ganger at din politiske karriere er som en runde Mikado, hvor prinsipene plukkes fra deg en etter en og etterlater deg stadig mer ustabil inntil du uungåelig kollapser?–Heldigvis ikkje endå. Enn så lenge er eg jo Unge Venstre-leiar, og som ungdomspolitikar har ein jo det priviliegiet at ein ikkje treng å kompromisse […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.