Markedsføring når nye høyder

Dette er historien om en russisk roofer (og en kompis) som fant sin lidenskap gjennom et objektiv# Vadim er fotograf, og ønsket spektakulære vinkler å skyte bilder fra. Den enkleste, men samtidig vanskeligste (og mest spennende) måten var å klatre opp i skyhøye bygninger i egen regi, og med tanken om at det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse. Og alt dette for femten sekunders berømmelse på internett.Siterer Vadim fra dokumentaren:Vi har prøvd å klatre opp i Universitetet i Moskva én og én, men faila. Vi klarte det til tredje forsøk ved å løfte hverandre oppover.I denne videoen(presentert av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X