Instatirsdag: Polinas Åndelige Verden

For dere som ikke kjenner til Polina Sova: det var hun som i januar var på både coveret av NATT&amp#DAGs januarutgave og studentguide (og som deretter ble tattovert på armen av en ivrig fan) "Åhh ikke enda en modell-som-tar-bilde-av-seg-selv-på-instagram!" tenker du kanskje? Neppe. Uansett om hun er på Fiji, i New York, Paris eller på Jæger lever nemlig Polina i en helt annen verden enn deg. Okay, Polina, du tar jo en del selfies du også, men det er ingen typiske selfies? Jeg bruker meg selv som et uttrykkende verktøy. Jeg har et spesielt forhold til instagrammen min. Jeg tror […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X