Hey girl. Blir du våt … av alt regnet?

Regnvær er kinovær! Vi har valgt ut et knippe filmer som er verdt å få med seg i helgen:Spring BreakersFra anmeldelsen: "Budskap og mening er befriende fraværende, i stedet er det en film som omfavner tidsånden, skyver en pistolmunning i kjeften på den og sier sug på denne"Den lidenskapelige fiolinisten"Animasjonen er vakker og melodisk … en gjennomgående silhuett av røyk, enten sigarettrøyk eller skyen fra en opiumspipe, rammer inn sekvenser akkurat som i den grafiske novellen som filmen er basert på."The place beyond the pines"I en deterministiskflow of lifedrar regissør Derek Cianfrance (Blue Valentine) oss med inn i malstrømmen. Vi […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.