Hei-Tech: Har Apple mistet sin cool-faktor?

Det store gadget-magasinet T3 kåret topp 100 hotte gadgets. iPad Mini ligger på skuffende femtendeplass. Har Apple mistet sin cool-faktor?3D-printing er heitere enn Apple-produkter, i følge T3. Og det er for første gang siden 2009 at Apple ikke ligger blant topp 10. Samsung ligger derimot på nummer to (rett under 3D-printeren) med telefonen Samsung Galaxy S4. T3 ser for seg at dette vil være årets mest solgte mobil.Deres topp 10 er listet som følgende:· 3D printers· Samsung Galaxy S4· Sony PlayStation 4· Google Glasses(haha)· Sony 4K OLED TV· PaperTab· Fujifilm X100S· Pebble· Cambridge Audio Minx Air· Nvidia Project ShieldThe T3 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X