Hei-Tech: Har Apple mistet sin cool-faktor?

Det store gadget-magasinet T3 kåret topp 100 hotte gadgets. iPad Mini ligger på skuffende femtendeplass. Har Apple mistet sin cool-faktor?3D-printing er heitere enn Apple-produkter, i følge T3. Og det er for første gang siden 2009 at Apple ikke ligger blant topp 10. Samsung ligger derimot på nummer to (rett under 3D-printeren) med telefonen Samsung Galaxy S4. T3 ser for seg at dette vil være årets mest solgte mobil.Deres topp 10 er listet som følgende:· 3D printers· Samsung Galaxy S4· Sony PlayStation 4· Google Glasses(haha)· Sony 4K OLED TV· PaperTab· Fujifilm X100S· Pebble· Cambridge Audio Minx Air· Nvidia Project ShieldThe T3 […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.