Fotografportrettet: Viktor Bulla

Viktor Bullas fotografier er ikke ment å være voldsomme. Heller ei en kommentar til krig eller tapt uskyld, men heller en eksemplifisert grunn til stolthet# landet ble velsignet med godt trente, utstyrte og åpenbart modige unge krigere.Fotograf Viktor Karlovich Bulla eller Виктор Карлович Булла om du vil, ble født 1883 i St. Petersburg. Som nittenåring ble han kjent for å være i mellom Sovjet og Japan under vill krig. Han ble derfor tildelt sølvmedalje for hans sterke mot. Og en sånn St. Georgs Ribbon. Han fortsatte å fotografere under første verdenskrig og ble tildelt æresdiplom for sine bilder på utstillingen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X