Eksklusiv førpremiere: Michael Jones med ny musikkvideo!

b
a

Etter to suksessfulle singelutgivelser i 2012 erMichael Jones klar med sin debuterende EP. Drenching all your dreams in sounder produsert sammen med Ådne Meisfjord (120 Days, Serena Maneesh) og sitt eminente ban bestående av medlemmer fra Beglomeg, Far From Tellus, Lorenzo og en rekke andre prosjekter. Jones har laget en EP som viser det brede spekteret i hans musikalske uttrykk. I dag slipper han singel + musikkvideo, regissert og skutt av vår egne Stephen Butkus.

– Og det er nettopp til tittel- og åpningssporet regissør Stephen Butkus har laget musikkvideo. Dette er tredje gang den fremadstormende fotografen/regissøren jobber med Jones, og ifølge Butkus er faktisk alle gode ting tre.

“Drenching all your dreams in sound” EP er ute via Closet Claustrophobic Records på alle digitale plattformer 29.04.

Se musikkvideoen aller først hos oss! (Tracklist under)