Verden Versus: Showbizgjester

Verden Versus handler om menneskene som går kappgang baklengs (og vinner!)Det er Verden Versus-onsdag, og denne gangen opp for en kavalkade! Tema er showbiz/talkshow, og vi har i anledningen samlet topp femten versus verden talkshowgjester.Mot strømmen står disse opp for sine greier (og i tillegg på TV), nettopp det Verden Versus handler om: å fremme motstrømmen. Heia, heia!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X