Utstilling og boklansering med Felix Werbowy på NoPlace

“The search for love, daily routines, desperation,work, death… You can see it all in Felix Werbowy’s photographs.” På fredag stiller den 23år gamle amerikanske fotografen Felix Werbowy ut møysommelige utvalgte fotografierpå NoPlace, fra det som i presseteksten omtales som et massivt digitalt arkiv.Werbowy brukerdigitalkameraet for å presenterer et usminket tidsdokument på et liv levd i detlavere sosioøkonomiske sjiktet av dagens Amerika, og slipper publikum langtover intimgrensene når han dokumenterer livene til kjærester, familie ogvenner. ”There is no need for pickinghis works to pieces. No need for words. It’s all there. In his photos”Utstillingen er kuratert av Bjørn Hatterud.Vernissage fredag 15. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.